AFM Compliancy bar
Let op: U belegd buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Sint Pancras en omgeving

Sint Pancras is een dorp met 6000 inwoners in het noorden van Noord-Holland. Ingeklemd tussen Heerhugowaard en Alkmaar biedt het dorp zijn inwoners een landelijke en dorpse omgeving om te wonen. De afgelopen twintig jaar heeft het dorp een flinke groei doorgemaakt. Deze groei lijkt in de komende jaren niet te stoppen en dat biedt kavels in en om het dorp mooie kansen. LandbouwKavels.nl heeft nu een kansrijk perceel in Sint Pancras te koop! Investeren in grond is waardevast en kan een goede manier zijn om uw vermogen te spreiden. Lees hieronder meer over dit perceel en zijn kansen.

De kansen van dit perceel

Op het moment is deze kavel gewoon grasland en heeft het de bestemming tot agrarische grond. Wij denken echter dat deze bestemmingsplannen weleens gewijzigd kunnen worden naar de bestemming wonen. In meerdere plannen en brochures worden kavels in en rondom Sint Pancras daarom goede kansen voor de toekomst toegedicht. Wij hebben dan ook gegronde redenen dat er in de toekomst serieuze partijen zich zullen melden voor dit perceel in Sint Pancras met de plannen om hier woningen te laten verrijzen. Dit zijn de belangrijkste drie redenen:

  1. Dit perceel ligt ingeklemd tussen Heerhugowaard en Alkmaar. Waardoor de groei en vraag naar woningen vanuit meerdere kanten mogelijk is. Daarnaast zijn deze steden vanaf het perceel binnen enkele minuten via verschillende N-wegen te bereiken.
  2. Sint Pancras biedt een landelijke en dorpse woonomgeving. Dit in tegenstelling tot de grotere en meer toeristische steden als Alkmaar en Heerhugowaard.
  3. In de omgeving zijn nieuwbouwprojecten al volop in de gang. Toch blijft de vraag naar woningen in de buurt groeien.

Deze redenen en het woningtekort in geheel Nederland maken dit een kansrijk perceel.

Wat LandbouwKavels.nl voor u kan doen

Bij LandbouwKavels.nl weten we dat grond een kostbaar bezit is. Het is daarom van belang er bij de aan- en verkoop zorgvuldig mee om te gaan. De afgelopen vijf jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met het geven van persoonlijke dienstverlening op maat. Zo staan wij klanten bij met zowel het verkopen als het aankopen van grond. Het is ons doel om u daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kunnen wij alles voor u uit handen nemen en u begeleiden vanaf de eerste contacten tot het zetten van de laatste handtekening.

Bent u geïnteresseerd in grond en wilt u meer weten over dit perceel en LandbouwKavels.nl? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier meer over onze unieke werkwijze.

Details

Prijs € 24.200 k.k.
Oppervlakte 220
Provincies Noord-Holland
Opmerkingen Landbouwgrond

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze percelen

Oppervlakte:
1000 m²
Provincies:
Noord-Holland
Oppervlakte:
750 m²
Provincies:
Gelderland