Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Meer informatie

In het noorden van Limburg ligt de nummer 1 logistieke hotspot van Nederland. Namelijk het gebied Venlo-Venray. De afgelopen 10 jaar is deze regio vanwege zijn goede bereikbaarheid over weg, spoor en water 7 keer tot de nummer 1 hotspot gekozen van Nederland. Deze titel zorgt voor een groeiende vraag naar beschikbare kavels. Zowel voor bewoning als voor bedrijfspanden. Venray is daarom een stad volop in ontwikkeling, wat biedt kansen op de beschikbare landbouwgrond in de regio!

Kansrijke landbouwgrond in Venray

Venray ligt in een regio die volop groeit en ontwikkeling doormaakt. Dit heeft grote gevolgen voor de beschikbare grond in de regio. Grond is erg waardevast, maar veranderingen van bestemmingsplannen kunnen voor groot rendement zorgen. LandbouwKavels.nl biedt een stuk kansrijke landbouwgrond in Venray aan.

De door ons aangeboden kavel ligt ten noordoosten van Venray nabij het bebouwde gebied van de stad. De kavel wordt door de A73 gescheiden van Venray wat tot gevolg heeft dat de kavel goed bereikbaar is en ideaal gelegen voor bedrijven en woningen. De grote vraag naar woningen en bedrijventerreinen in de regio kan in de toekomst dan ook tot veranderende bestemmingsplannen voor deze kavel leiden. Hetgeen kansen biedt op mooi rendement!

Wat LandbouwKavels.nl voor u kan doen?

LandbouwKavels.nl is sinds een aantal jaar de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met een groot aantal verschillende klanten. Al onze klanten proberen wij echter van dezelfde dienstverlening te voorzien. Namelijk het zoveel mogelijk ontzorgen.

Met dit ontzorgen doelen wij op het zoveel mogelijk voor u uit handen nemen. Hierbij kunt u denken aan het contact onderhouden met makelaars en betrokken instanties. Als ook het regelen van notarissen en bezichtigingen. Lees hier meer over onze unieke werkwijze!

Interesse gekregen?

Na het lezen interesse gekregen in de kansrijke landbouwgrond in Venray? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op!

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Details


Prijs: €19.750 k.k.
Oppervlakte: 395 m²
Provincies: Limburg
Opmerkingen: Landbouwgrond
Oppervlakte:
990 m²
Provincies:
Friesland
Oppervlakte:
70 m²
Provincies:
Noord-Brabant
Oppervlakte:
10.205 / 1290 m²
Provincies:
Groningen
Oppervlakte:
500 m²
Provincies:
Friesland

Landbouwkavels.nl

Landbouwkavels.nl is een onderdeel van LPL Bemiddeling B.V.

van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
info@landbouwkavels.nl

Privacyverklaring