AFM Compliancy bar
Let op: U belegd buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het oosten van Nederland, in de Achterhoek, ligt één van de oudste dorpen van de regio: Zelhem. Het dorp wordt bijvoorbeeld al genoemd in geschriften uit de 8ste eeuw. Tegenwoordig maakt Zelhem onderdeel uit van de gemeente Bronckhorst en telt het dorp en de omringende omgeving zo’n kleine 9.000 inwoners. Het dorp ligt iets ten noorden van Doetinchem en erg dichtbij de Duitse grens. Vanuit Zelhem kunt u daarom alle kanten op. LandbouwKavels.nl biedt nu een zeer interessant perceel landbouwgrond in Zelhem aan!

Wat maakt dit een interessant perceel landbouwgrond

De door LandbouwKavels.nl aangeboden landbouwgrond is gelegen aan de Stephanotisweg en is zo’n 750m2 groot. De Stephanotisweg is gelegen te midden van de bebouwing in Zelhem en ligt daarmee dus erg gunstig en centraal. Deze ligging maakt het bijvoorbeeld kansrijk op een bestemmingswijziging in de toekomst van landbouwgrond naar bouwgrond. Een wijziging die een flink rendement op uw grond kan opleveren.

Voor een dergelijke bestemmingswijziging echter plaats vindt kan er flink wat tijd over heen gaan. Grond is echter waardevast en de verwachting is dat de grondprijzen in Nederland de komende jaren alleen maar zullen stijgen. Dit heeft onder meer te maken met de groeiende vraag naar geschikte grond om te bouwen in Nederland. De aankoop van bijvoorbeeld een interessant perceel landbouwgrond in Zelhem is daarom een goede manier om uw vermogen te spreiden!

Waarom grond kopen via LandbouwKavels.nl?

LandbouwKavels.nl is sinds een aantal jaar de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Wij hebben door de jaren heen onze dienstverlening er zo op ingericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Met dit ontzorgen proberen wij bij de aan- of verkoop zoveel mogelijk randzaken voor u uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door het contact te onderhouden met de betrokken partijen en instanties of door u te begeleiden gedurende het gehele traject. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw aankoop in goede handen is.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met LandbouwKavels.nl of leest u hier verder over onze unieke werkwijze. 

Details

Prijs € NOTK k.k.
Oppervlakte 750
Provincies Gelderland
Opmerkingen Landbouwgrond

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze percelen

Oppervlakte:
220 m²
Provincies:
Noord-Holland
Oppervlakte:
1000 m²
Provincies:
Noord-Holland