AFM Compliancy bar
Let op: U belegd buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Onder de rook van Amsterdam, ten noorden van onze hoofdstad en ten zuiden van Purmerend, ligt het waterrijke Landsmeer. Waar onze hoofdstad steeds drukker wordt, daar is Landsmeer een heerlijk landelijk en rustig gelegen dorp. Veel mensen trekken dan ook tegenwoordig vanuit de stad richting de meer noordelijk gelegen dorpen van Amsterdam. Hier wonen zij toch landelijk maar zijn ze ook niet ver verwijderd van de stad. LandbouwKavels.nl biedt nu kansrijke landbouwgrond in Landsmeer aan.

Wat maakt dit kansrijke landbouwgrond?

De door LandbouwKavels.nl aangeboden kavel landbouwgrond is gelegen langs de Kanaaldijk te Landsmeer. Deze dijk loopt vanaf het dorp tot aan Purmerend en ligt iets buiten de bebouwing van Landsmeer. De laatste jaren veranderen echter beetje bij beetje alle percelen die langs deze weg liggen van bestemming. Hetgeen kansen biedt op een mooi rendement op de langs deze dijk gelegen kavels. Een bestemmingswijziging van landbouwgrond naar bouwgrond kan namelijk een flinke prijsstijging veroorzaken.

De kans dat deze kavel een zelfde lot zal ondergaan als de andere percelen is niet ondenkbaar. Door de woningnood in de Randstad is er dringend behoefte aan ruimte om woningen te bouwen. Ook in Landsmeer. Deze kavel is daar uitermate geschikt voor, waardoor deze kavel zeker kansen biedt.

Waarom LandbouwKavels.nl?

Bij de aan- en verkoop van grond is het van groot belang om op een hoop zaken acht te slaan, grond is namelijk een erg kostbaar bezit. LandbouwKavels.nl heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de begeleiding van mensen die op zoek zijn naar een stukje eigen grond of juist grond willen verkopen. Onze dienstverlening is erop ingericht onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Bijvoorbeeld door alle randzaken en een hoop stress uit handen te nemen. Bij LandbouwKavels.nl bent u verzekerd van specialistische begeleiding door ervaren aan- en verkopers van verschillende soorten grond. Lees hier meer over onze unieke werkwijze.

Interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Landsmeer? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Details

Prijs € n.o.t.k. k.k.
Oppervlakte 1000
Provincies Noord-Holland
Opmerkingen Landbouwgrond

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze percelen

Oppervlakte:
220 m²
Provincies:
Noord-Holland
Oppervlakte:
750 m²
Provincies:
Gelderland