Prijs: €65.000 k.k.
Oppervlakte: 2000 m²
Provincie: Noord-Brabant
Opmerkingen: Landbouwgrond

Waardevaste landbouwgrond in Oosterhout

Als u op zoek bent naar een manier om waardevast te investeren, is het aanschaffen van landbouwgrond misschien iets voor u. Dit perceel in West-Brabant is in dat geval zeker het overwegen waard. De kavel heeft een oppervlakte van 2000 m² en ligt in de middelgrote gemeente Oosterhout. In de afgelopen jaren is deze gemeente druk bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe structuur- en bestemmingsplannen. In deze plannen ligt de focus voornamelijk op woningbouw, bedrijven en het verbeteren van de infrastructuur. Ook in regionaal en provinciaal verband zijn er grootse plannen voor het verbeteren van het vestigingsklimaat. Dit alles maakt Oosterhout tot een veelbelovende omgeving voor grondbezitters.

Provinciale en gemeentelijke toekomstplannen

Op dit moment werkt de gemeente Oosterhout aan het verbeteren van het woon- en werklandschap. Voor dit perceel is vooral plangebied het Lint relevant. Dit gebied strekt zich uit langs de Provincialeweg en het aangeboden perceel maakt hier onderdeel van uit. In het Lint zal de nadruk vooral liggen op het bouwen van nieuwbouwwijken in een landelijke setting. Ook besteedt de gemeente veel aandacht aan het verbeteren van de bereikbaarheid van nabijgelegen bedrijventerreinen en snelwegen.

Naast deze gemeentelijke plannen, is men ook op grotere schaal druk aan het plannen. Zo is er in samenspraak met de regio West-Brabant vastgesteld dat er vóór 2030 nog 3.035 nieuwe woningen dienen te worden gebouwd. Ook wil de provincie meer profiteren van de gunstige locatie ten opzichte van de Randstad, de Vlaamse Ruit en het Ruhrgebied. Onder andere door middel van verbreding van de A27 en het verbeteren van het goederenspoor, hopen de Brabanders hun logistieke grensfunctie te versterken. Al deze plannen, op grote en kleine schaal, maken dit perceel in Oosterhout tot een investeringswaardig stuk grond.

Interesse?

Heeft dit perceel uw interesse gewekt, maar wilt u meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan hier onze bemiddelingsinformatie.

Meer weten over dit perceel?

Vraag vrijblijvend informatie aan via het onderstaande formulier.

Percelen te koop

Valkenburg – Veelbelovende landbouwgrond
Oppervlakte:
1000 / 2650 m²
Prijs:
€ 32.500 / 69.995 k.k.
Provincie:
Limburg
Roosendaal – Kansrijke landbouwgrond
Oppervlakte:
250 / 1000 m²
Prijs:
€ 6.875 / 27.500 k.k.
Provincie:
Noord-Brabant

Landbouwkavels.nl

Landbouwkavels.nl is een onderdeel van LPL Bemiddeling B.V.

van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
info@landbouwkavels.nl

Privacyverklaring