AFM Compliancy bar AFM Compliancy bar

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

[caldera_form id="CF5b69855fb00f4"]
Meer informatie

Waardevaste landbouwgrond in Didam

Velen zien het aankopen van landbouwgrond in Nederland als een slimme, waardevaste investering. Hoewel het bepalen van de juiste locatie soms lastig kan zijn, is het de moeite uiteindelijk vaak dubbel en dwars waard. Dit geldt ook voor deze veelbelovende kavels in het Gelderse Didam. Deze locaties voldoen aan vrijwel alle eisen als het gaat om potentie, ligging en aantrekkelijkheid. Lijkt u dit wat? Lees dan gauw verder.

Potentie op strategische locatie

Deze strategisch gelegen percelen aan de Doetinchemseweg in Didam hebben alles wat u zich maar kan wensen. De ontwikkelingsplannen die de gemeente Montferland heeft opgesteld bieden veel mogelijkheden voor grondbezitters in de regio. De provincie Gelderland blijft alsmaar groeien en de plannen in deze gemeente zijn dan ook vooral gericht op het stabiliseren van het aantal inwoners, dat nu op zo’n 35.000 ligt. Hiervoor zijn zo’n 1.400 nieuwe woningen nodig, die men onder andere in Didam gaat bouwen. Ook is het mogelijk dat Didam zal worden gebruikt om het woningtekort van andere dorpen op te vangen.

Het feit dat deze regio in de afgelopen jaren is blijven groeien, is ook niet zo gek. Vlak bij de hier aangeboden percelen ligt de prachtige heuvelrug Het Montferland. Met een oppervlakte van zo’n 2.200 ha biedt dit gebied veel mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, waar zowel inwoners als toeristen dankbaar gebruik van maken. Naast deze aantrekkelijke mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding, valt er ook qua werkgelegenheid weinig te klagen. Bedrijven in Oost-Gelderland hebben toegang tot zowel nationale als internationale afzetmarkten en zijn prima bereikbaar via de A12 en A18. Daarnaast zijn er plannen voor de doortrekking van de A15, alhoewel hier momenteel nog druk over wordt gediscussieerd. Al met al gaat het hier dus om interessante en investeringswaardige percelen.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van landbouwgrond? Neem dan een kijkje bij onze aankoopinformatie.

 

 

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


"*" geeft vereiste velden aan

Details


Prijs € 22.500 k.k.
Oppervlakte 500
Provincies: Gelderland
Opmerkingen: Landbouwgrond
landbouwkavels-luchtfotos-eibergen
Oppervlakte:
400 / 500 m²
Provincies:
Gelderland
landbouwkavels-luchtfotos-oosterwolde
Oppervlakte:
990 m²
Provincies:
Friesland
landbouwkavels-luchtfotos-berghem
Oppervlakte:
70 m²
Provincies:
Noord-Brabant
landbouwkavels-luchtfotos-bijham
Oppervlakte:
10.205 / 1290 m²
Provincies:
Groningen
landbouwkavels-luchtfotos-nijehaske-1 (1)
Oppervlakte:
500 m²
Provincies:
Friesland

Landbouwkavels.nl

Landbouwkavels.nl is een onderdeel van LPL Bemiddeling B.V.

van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
info@landbouwkavels.nl

Privacyverklaring