AFM Compliancy bar
Let op: U belegd buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Interessant landbouwperceel in Nieuwe Gouw

De regio Amsterdam is in de afgelopen decennia enorm gegroeid. Dat heeft niet alleen invloed op de woningvoorraad van de hoofdstad, maar ook op die van de omliggende gemeentes. Zoals bijvoorbeeld in Landsmeer. Hier zal in de komende jaren hard gewerkt moeten worden om alle verschillende bevolkingsgroepen van een geschikt huis te voorzien. En dat is nu precies wat deze kavel in Nieuwe Gouw zo interessant maakt. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Toekomstplannen voor de omgeving van Nieuwe Gouw

Landsmeer is al lange tijd aan het groeien. Waar de gemeente in 2015 nog ruim 10.800 inwoners telde, zijn dat er inmiddels al bijna 11.500. Dit brengt natuurlijk ook een vraag naar meer woningen met zich mee. Dat blijkt ook uit de woonvisie die in 2016 werd opgesteld voor de komende acht jaar. Hierin staat onder andere dat de gemeente aan de slag gaat met het stabiliseren van de sociale woningvoorraad en het realiseren van een aanbod voor allerlei verschillende doelgroepen. Er wordt rekening gehouden met jongeren, starters, mensen met minder financiële draagkracht, ouderen en zorgbehoevenden. Aangezien de huidige woningvoorraad hiervoor niet geschikt is, is het niet onwaarschijnlijk dat lokale autoriteiten in de nabije toekomst verder kijken naar onbebouwde stukken grond. Dat maakt dit perceel in Nieuwe Gouw zeer aantrekkelijk.

Strategische locatie

Deze landbouwkavel in Nieuwe Gouw bevindt zich op een steenworp afstand van de A10. Deze brengt u ofwel naar het centrum van Amsterdam of via de A5, A7 of A8 naar Haarlem, de Zaanstreek of Purmerend. Het perceel is dus uitstekend bereikbaar, wat het de ideale uitvalsbasis maakt voor mensen die in de Randstad of omringende steden werken.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze propositie in Nieuwe Gouw of één van onze andere percelen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Details

Prijs € NOTK k.k.
Oppervlakte 500
Provincies Noord-Holland
Opmerkingen Landbouwgrond

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze percelen

Oppervlakte:
220 m²
Provincies:
Noord-Holland
Oppervlakte:
1000 m²
Provincies:
Noord-Holland