AFM Compliancy bar
Let op: U belegd buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Aantrekkelijke kavel in het Gelderse Eibergen

In de afgelopen jaren zijn er een aantal trends geweest die ervoor hebben gezorgd dat steeds meer mensen hun geld investeren in landbouwgrond. Ten eerste is er sinds enkele jaren in Nederland sprake van een enorme bevolkingstoename. Gecombineerd met de aantrekkende economie zorgt dit ervoor dat er meer en meer woningen (moeten) worden gebouwd. Wanneer u hierbij optelt dat het voordeel van geld sparen vrijwel helemaal verdwenen is, zult u al gauw tot de conclusie komen dat het aankopen van kavels zo gek nog niet is. Een voorbeeld van een perceel dat mogelijk uw interesse kan wekken is deze prachtige grond in Eibergen.

Over Eibergen

Eibergen is een middelgroot dorp in de gemeente Berkelland met zo’n 12.000 inwoners. Deze Gelderse kern is de grootste van de gemeente en heeft veel groeipotentie op het gebied van woningbouw, bedrijven en centrumfuncties. Ook qua recreatie is hier genoeg te doen. Vooral de vele fietsroutes in de omgeving zijn erg populair.

Goede bereikbaarheid

De inmiddels afgeronde N18 maakt dat Eibergen uitstekend bereikbaar is. De tweebaansweg met een maximale snelheid van 100 km/u zorgt voor een goede ontsluiting en is aangesloten op verschillende andere N-wegen in de buurt. Hierdoor zijn steden als Enschede en Apeldoorn goed te bereiken en steekt u vanaf deze propositie ook binnen enkele minuten de Duitse grens over.

Aantrekkelijke propositie

De hier aangeboden kavel is gelegen binnen de grenzen van een gebied dat door de gemeente is aangewezen als ontwikkelingslocatie. Hier zal gefocust worden op het creëren van verschillende soorten duurzame woningen met een goede ruimtelijke kwaliteit. Dit maakt de propositie natuurlijk nog interessanter voor potentiële investeerders. Wees er dus snel bij!

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze kavel of onze unieke werkwijze? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen u graag verder.

Details

Prijs € notk k.k.
Oppervlakte 400 / 500
Provincies Gelderland
Opmerkingen Landbouwgrond

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze percelen

Oppervlakte:
220 m²
Provincies:
Noord-Holland
Oppervlakte:
1000 m²
Provincies:
Noord-Holland