AFM Compliancy bar
Let op: U belegd buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Interessante landbouwgrond in Westerbork

Veel mensen zien het aanschaffen van landbouwgrond in Nederland als een slimme en investeringswaardige aankoop. Dit perceel van 1671 m² in Westerbork valt zeker in die categorie. Westerbork is met haar 4.740 inwoners een klein maar prachtig gelegen dorp in de provincie Drenthe. Momenteel worden er in de gemeente vooral veel projecten uitgevoerd ter verbetering van de woongelegenheid. Zo wordt er onder andere gewerkt aan het bouwen van nieuwe woonwijken, het herstructureren van oude wijken en het verbeteren van de infrastructuur. Gezien de ligging van dit perceel aan de rand van het dorp, is het de perfecte locatie voor het bouwen van een nieuwe wijk binnen de oude grenzen.

Goed bereikbare uitvalsbasis

Westerbork, en daarmee ook dit perceel, heeft een ideale ligging in de buurt van de belangrijke, Noord-Nederlandse economische kernzones. Het dorp is met name een geschikte uitvalsbasis voor de snelgroeiende zone Groningen-Winschoten-Assen. In de economische kernzones ligt de focus vooral op het creëren van een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor zowel binnen- als buitenlandse bedrijven uit allerlei verschillende sectoren. De nabijheid van zowel nationale als internationale afzetmarkten, maakt dit tot een zeer aantrekkelijk gebied voor ondernemers. Gezien deze nadruk op werkgelegenheid, kijkt men voor woongelegenheid meer naar de buitengebieden. Westerbork is zo’n buitengebied.

Dit perceel ligt vlak bij de N374 en de N381 en onder andere via deze provinciale wegen bereikt u binnen een half uur Emmen, Assen of de Duitse grens. Daarnaast heeft de provincie Drenthe grootse plannen voor het verder verbeteren van de infrastructuur, om de economische kernzones nog interessanter te maken. Hierbij staat vooral op het opheffen van knooppunten in het hoofdwegennetwerk centraal. Westerbork kan hier mooi een graantje van meepikken. Al met al is Westerbork dus een zeer interessante locatie voor grondbezitters.

Onze werkwijze

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem dan een kijkje bij onze bemiddelingsinformatie.

Details

Prijs € 59.995 k.k.
Oppervlakte 1671
Provincies Drenthe
Opmerkingen Landbouwgrond

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze percelen

Oppervlakte:
220 m²
Provincies:
Noord-Holland
Oppervlakte:
1000 m²
Provincies:
Noord-Holland