AFM Compliancy bar
Let op: U belegd buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Kansrijke kavel in groeiregio Breda

Er zijn een aantal eisen waar landbouwkavels aan moeten voldoen om de interesse van investeerders te wekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goede bereikbaarheid, beschikbare voorzieningen, toekomstige uitbreidingsplannen en de ligging ten opzichte van bestaande bebouwing. Dit perceel in de gemeente Breda scoort op elk van deze punten zeer hoog. Interesse? Lees dan gauw verder.

Breda: stedelijke groeiregio

De gemeente Breda heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Waar het inwonersaantal tien jaar geleden nog op ruim 173.000 lag, is dat inmiddels gestegen naar bijna 184.000. Bovendien blijkt uit cijfers van het CBS dat er tot 2030 een bevolkingstoename van nog eens 20% verwacht kan worden. Om alle inwoners van een geschikte woning te voorzien, zal de gemeente veel nieuwe huizen moeten gaan bouwen. Dat is dan ook de reden dat er ten noorden van de stad een groot uitbreidingsgebied is aangewezen. Daar wordt gestreefd naar het creëren van onderscheidende woon- en werkmilieus. De hier aangeboden propositie ligt binnen de grenzen van deze veelbelovende ontwikkelingslocatie.

Stedelijk netwerk ‘Brabantstad’

Breda maakt onderdeel uit van het stedelijke netwerk ‘Brabantstad’. Dit netwerk investeert een hoop geld in het verbeteren van de huisvesting, werkgelegenheid en ecologie in Breda, Tilburg, Eindhoven, Helmond en ´s-Hertogenbosch. Dit heeft niet alleen een zeer positieve uitwerking op het vestigingsklimaat, maar zorgt ook nog eens voor meer werkgelegenheid. Ideaal dus.

Uitstekende bereikbaarheid

Als we kijken naar de ligging van de gemeente Breda ten opzichte van de omliggende kernen, zien we ook hier positieve eigenschappen. De gemeente vormt namelijk een belangrijk knooppunt tussen de twee wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. Deze zijn dankzij de nabijgelegen A58, A59, A17 en A27 zeer goed bereikbaar. Daarnaast valt er ook over het openbare vervoer in de regio weinig te klagen.

Interesse?

Voor meer informatie over dit perceel in Breda kunt u altijd contact met ons opnemen.

Details

Prijs € notk k.k.
Oppervlakte 1000
Provincies Noord-Brabant
Opmerkingen Landbouwgrond

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze percelen

Oppervlakte:
220 m²
Provincies:
Noord-Holland
Oppervlakte:
1000 m²
Provincies:
Noord-Holland