AFM Compliancy bar
Let op: U belegd buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeer in een waardevaste kavel in Roden

De combinatie van een groeiend inwonersaantal, de aantrekkende economie en de dalende spaarrente heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen zich zijn gaan verdiepen in landbouwkavels. Hoewel deze stukken grond momenteel nog niet gebruikt mogen worden voor woningbouw, zal dit in veel provincies gauw veranderen. Deze verwachting geldt ook voor deze propositie in Roden.

Roden en omgeving

Roden is een middelgroot dorpje in de gemeente Noordenveld. Gelegen in het noorden van de provincie Drenthe en op slechts vijftien kilometer van de stad Groningen, valt er qua voorzieningen weinig te klagen. Bovendien maakt deze omgeving ook nog deel uit van de Regio Groningen-Assen. Dit is een vrijwillig samenwerkingsverband dat al bijna 30 jaar druk bezig is met het versterken van de economie en het vestigingsklimaat van de provincies Groningen en Drenthe.

Interessante toekomstplannen

De gemeente Noordenveld heeft momenteel ruim 31.000 inwoners en is daarmee één van de grootste van de provincie. Bovendien is het ook nog eens de snelst groeiende gemeente, wat er ook voor zorgt dat er gauw actie moet worden ondernomen om een dreigend woningtekort tegen te gaan. Dat is dan ook de reden dat er besloten is om voor 2030 minstens 450 nieuwe huizen te bouwen. Hiervoor wordt met name gekeken naar het recent aangewezen uitbreidingsgebied aan de zuidzijde van Roden. De hier aangeboden kavel ligt binnen de grenzen van dit gebied, tegen de bestaande bebouwing aan.

Bereikbaarheid

Roden is met de omliggende kernen verbonden via de N373 en de N372. Deze wegen zorgen er onder andere voor dat u vanaf hier binnen enkele minuten het centrum van Groningen bereikt. Ook Drachten, Assen en de Duitse grens zijn op deze manier binnen no-time te bereiken.

Interesse?

Bent u mogelijk geïnteresseerd in deze aantrekkelijke kavel in Roden? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Details

Prijs € notk k.k.
Oppervlakte 1000
Provincies Groningen
Opmerkingen Landbouwgrond

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze percelen

Oppervlakte:
220 m²
Provincies:
Noord-Holland
Oppervlakte:
1000 m²
Provincies:
Noord-Holland