Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Meer informatie

Kansrijke kavel in Stellendam

Als u op zoek bent naar kansrijke landbouwgrond om in te investeren, is dit perceel in Stellendam misschien iets voor u. Stellendam is een klein dorp met zo’n 4.000 inwoners op de grens tussen Zuid-Holland en Zeeland. Op dit eiland worden dan ook de beste eigenschappen van beide provincies gecombineerd. Aan de ene kant kunnen inwoners genieten van de echte eilandsfeer en de prachtige natuur, zoals we die in Zeeland kennen. Aan de andere kant zorgt de strategische locatie ten opzichte van het zuidelijke deel van de Randstad voor meer dan genoeg werkgelegenheid. Het is al met al dus een zeer aantrekkelijke locatie voor projectontwikkelaars.

Toekomstplannen gemeente en provincie

Stellendam is onderdeel van de alsmaar groeiende gemeente Goeree-Overflakkee. Tot 2030 wordt op dit eiland een bevolkingstoename van 5 tot 10 procent verwacht. Dat betekent dat er meer woongelegenheid nodig is. Momenteel heeft de gemeente als doel 1.000 nieuwe woningen te bouwen. In Stellendam ziet men vooral kansen voor het bouwen van deeltijd- en recreatieve woningen. Het dorp trekt gedurende de zomermaanden namelijk veel mensen aan die willen genieten van de historische stadjes en de uitgestrekte natuurgebieden. Hier speelt de gemeente graag op in.

Ook de provincie heeft nagedacht over het verhogen van de aantrekkelijkheid van deze regio. Per dorp is gekeken naar ontwikkelingsmogelijkheden en hoe men hier het beste gebruik van kan maken. Dit geldt ook voor Stellendam. De provincie heeft aangegeven hier zoveel mogelijk binnen de bestaande bebouwingscontouren te willen bouwen. Op die manier kan er gebruik worden gemaakt van bestaande kernen en blijft de natuur in de omgeving behouden. Het hier aangeboden perceel ligt precies binnen de uitgestippelde bebouwingscontouren en is dus een goede kanshebber als het gaat om de aanleg van nieuwe woningen.

Hulp nodig?

Wilt u meer weten over het aanschaffen van landbouwgrond? Kijk dan bij onze aankoopinformatie voor tips en tricks.

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Details


Prijs: €31.500 k.k.
Oppervlakte: 500 m²
Provincies: Zuid-Holland
Opmerkingen: Landbouwgrond
Oppervlakte:
990 m²
Provincies:
Friesland
Oppervlakte:
70 m²
Provincies:
Noord-Brabant
Oppervlakte:
10.205 / 1290 m²
Provincies:
Groningen
Oppervlakte:
500 m²
Provincies:
Friesland

Landbouwkavels.nl

Landbouwkavels.nl is een onderdeel van LPL Bemiddeling B.V.

van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
info@landbouwkavels.nl

Privacyverklaring