Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Meer informatie

Investeer in een aantrekkelijke landbouwkavel in Nieuwendam

Nederland heeft in de afgelopen decennia een enorme groei doorgemaakt. Met name in Amsterdam zijn de gevolgen hiervan te merken. Alleen al in de laatste vijf jaar is het inwonersaantal van de gemeente gestegen van ruim 821.000 naar een kleine 863.000. Dit heeft geleid tot een dringende noodzaak aan nieuwe woningen, waar men ook in het Tuindorp Nieuwendam de gevolgen van merkt. Dit voorheen onafhankelijke dorp in stadsdeel Noord is een handige uitvalsbasis voor het centrum. Het is dan ook geen slecht idee om te investeren in een landbouwkavel in deze omgeving.

Over Nieuwendam

Zoals gezegd, is Nieuwendam een voormalig onafhankelijk dorp in de gemeente Amsterdam. Het werd in 1921 toegevoegd aan de stad en heeft sindsdien veel ingrijpende veranderingen ondergaan. Desondanks is het oude straatbeeld nog goed terug te zien in de wijken van het tuindorp. In de Structuurvisie Amsterdam 2040 is uiteengezet dat de gemeente het gebied in de toekomst verder zal gaan vernieuwen. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan het verbeteren van de voorzieningen en het bouwen van nieuwe woningen. Wat dat betreft is dit een interessant gebied voor potentiële investeerders.

Bereikbaarheid

Deze propositie in Nieuwendam is uitstekend te bereiken. Gelegen aan de rivier het IJ en met de A10 om de hoek zijn alle overige stadsdelen binnen enkele minuten bereikbaar. Bovendien valt er ook qua openbaar vervoer weinig te klagen. Er vertrekt elke tien minuten een bus die u snel naar het centrum van de stad brengt. Op grotere schaal zult u zien dat ook andere plaatsen in de Randstad vanaf Nieuwendam goed te bereiken zijn. Dit zorgt voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat.

Bent u geïnteresseerd?

Bij eventuele interesse in deze of één van onze andere kavels kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en hoe wij u kunnen helpen middels onze unieke werkwijze.

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Details


Prijs: €NOTK k.k.
Oppervlakte: 1000 m²
Provincies: Noord-Holland
Opmerkingen: Landbouwgrond
Oppervlakte:
990 m²
Provincies:
Friesland
Oppervlakte:
70 m²
Provincies:
Noord-Brabant
Oppervlakte:
10.205 / 1290 m²
Provincies:
Groningen
Oppervlakte:
500 m²
Provincies:
Friesland

Landbouwkavels.nl

Landbouwkavels.nl is een onderdeel van LPL Bemiddeling B.V.

van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
info@landbouwkavels.nl

Privacyverklaring