Prijs: €6.875 / 27.500 k.k.
Oppervlakte: 250 / 1000 m²
Provincie: Noord-Brabant
Opmerkingen: Landbouwgrond

Waardevaste landbouwgrond in Roosendaal

Het kopen van landbouwgrond is een goede optie als u geïnteresseerd bent in het doen van een waardevaste investering. Dit perceel aan de Huijbergseweg in Roosendaal leent zich daar perfect voor. Roosendaal is een middelgrote stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. De nabijheid van de Randstad, de Vlaamse Ruit en het Ruhrgebied maakt dat deze stad een belangrijke logistieke grensfunctie vervult. Het draait hier echter niet alleen om de industrie. De gemeente hecht namelijk ook grote waarde aan de vele uitgestrekte bossen en weidse landschappen en trekt hiermee veel toeristen aan. Deze twee speerpunten spelen een belangrijke rol in toekomstplannen voor de samensmelting van nieuwbouw en natuur. Deze zelfde toekomstplannen bieden talloze mogelijkheden voor grondbezitters in de omgeving.

Vooruitzichten gemeente Roosendaal

De gemeente Roosendaal heeft zo’n 77.500 inwoners. Om een dreigend tekort aan woningen te voorkomen, worden er volgens de structuurvisie van Bergen op Zoom en Roosendaal vóór 2025 nog minstens 1.600 nieuwe woningen gebouwd. Om ervoor te zorgen dat deze nieuwbouw de prachtige natuur in de provincie niet in gevaar brengt, is het ‘Rood voor Groen’-beleid in het leven geroepen. Deze regeling biedt mogelijkheden voor het creëren van nieuwe buitenplaatsen in groene zones. Het doel is het creëren van gebieden waar men stedelijk kan wonen in een landelijke omgeving. In deze buitenplaatsen gaat de gemeente ruim opgezette wijken met verschillende woningtypes bouwen, zowel groot als klein en geschikt voor jong en oud.

Het hier aangeboden perceel bevindt zich precies in een buitengebied dat perfect past in de visie van de gemeente. Daarnaast is het gebied in het plan Beoordelingskader Initiatieven Buitengebied uit 2010 al aangewezen als locatie waar mag worden gebouwd. De toekomstperspectieven voor deze kavel zijn dus zeer veelbelovend.

Hoe gaan wij te werk?

Bent u benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen bij het aanschaffen van landbouwgrond? Neem dan een kijkje bij onze bemiddelingsinformatie.

Meer weten over dit perceel?

Vraag vrijblijvend informatie aan via het onderstaande formulier.

Percelen te koop

Valkenburg – Veelbelovende landbouwgrond
Oppervlakte:
1000 / 2650 m²
Prijs:
€ 32.500 / 69.995 k.k.
Provincie:
Limburg

Landbouwkavels.nl

Landbouwkavels.nl is een onderdeel van LPL Bemiddeling B.V.

van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
info@landbouwkavels.nl

Privacyverklaring