Prijs: €55.000 k.k.
Oppervlakte: 2000 m²
Provincie: Groningen
Opmerkingen: Landbouwgrond

Interessante landbouwgrond in Oude Pekela

Oude Pekela is een middelgroot, levendig Gronings dorp met zo’n 8.000 inwoners. Het ligt in de gemeente Pekela, waar de focus momenteel vooral ligt op het tegengaan van het dreigende woningtekort en het verbeteren van de werkgelegenheid. Het is de bedoeling om op korte termijn meerdere nieuwbouwwijken en industrieterreinen aan te leggen. Hiervoor heeft de gemeente drie buitengebieden uitgekozen. Twee van deze buitengebieden liggen in Oude Pekela, wat dit tot een zeer interessante omgeving voor grondbezitters maakt.

Kansrijk perceel op een strategische locatie

Het hier aangeboden perceel heeft een oppervlakte van 2.000 m² en ligt direct aan de Britanniawijk in het zuidoosten van Oude Pekela. Ten westen van de Britanniawijk wordt momenteel al gewerkt aan een grote nieuwbouwwijk. Dit geeft aan dat dit een gewilde omgeving voor projectontwikkelaars is. De strategische locatie kent daarnaast een prachtige balans tussen stedelijkheid en natuur; ideaal voor de bouw van landelijke nieuwbouwwoningen.

Aangezien Oude Pekela dient als uitvalsbasis voor de belangrijke economische kernzone Groningen-Winschoten-Assen, trekt deze omgeving vooral veel mensen aan die op zoek zijn naar een landelijke woning in de buurt van het economische centrum. Maar deze locatie kent nog meer voordelen. Gezien de nabijheid van twee provinciale wegen, de N367 en de N972, is het perceel zeer goed bereikbaar. Voor u het weet rijdt u op de A7 richting Groningen, Assen of de Duitse grens. Daarnaast vergroten toekomstplannen voor de verdere verbetering van de infrastructuur de aantrekkingskracht van dit gebied alleen nog maar meer. Dit alles maakt Oude Pekela tot de perfecte woonlocatie voor professionals werkzaam in de grote steden, die een rustig buitengebied zoeken om zich met hun gezin te settelen.

Geïnteresseerd?

Heeft deze kavel uw interesse gewekt, maar bent u benieuwd naar onze andere opties? Klik dan hier voor een overzicht van al onze percelen.

Meer weten over dit perceel?

Vraag vrijblijvend informatie aan via het onderstaande formulier.

Percelen te koop

Valkenburg – Veelbelovende landbouwgrond
Oppervlakte:
1000 / 2650 m²
Prijs:
€ 32.500 / 69.995 k.k.
Provincie:
Limburg
Roosendaal – Kansrijke landbouwgrond
Oppervlakte:
250 / 1000 m²
Prijs:
€ 6.875 / 27.500 k.k.
Provincie:
Noord-Brabant

Landbouwkavels.nl

Landbouwkavels.nl is een onderdeel van LPL Bemiddeling B.V.

van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
info@landbouwkavels.nl

Privacyverklaring