Prijs: €55.000 k.k.
Oppervlakte: 2000 m²
Provincie: Groningen
Opmerkingen: Landbouwgrond

Interessante toekomstplannen in Oude Pekela

Oude Pekela is een levendig en natuurrijk dorp in Groningen met zo’n 8.000 inwoners. Het maakt onderdeel uit van de gemeente Pekela, die momenteel zo’n 13.500 inwoners heeft. Pekela is mede dankzij de nabijgelegen economische kernzone al enkele jaren aan het groeien. Om het dreigende woningtekort als gevolg hiervan tegen te gaan, heeft de gemeente plannen opgesteld voor het bouwen van nieuwe woonwijken in buitengebieden. Hiervoor zijn drie buitengebieden uitgekozen, waarvan er twee in Oude Pekela liggen. De toekomstplannen voor Oude Pekela zijn dus vooral gericht op het realiseren van nieuwbouw, wat veel mogelijkheden biedt voor grondbezitters.

Een perceel met potentie

Het hier aangeboden perceel heeft een oppervlakte van 2000 m². Het heeft een gunstige ligging langs twee provinciale wegen: de N367 en de N972. Deze wegen sluiten direct aan op de A7, waarna u binnen een half uur Groningen, Assen of de Duitse grens bereikt. Daarnaast ligt Oude Pekela aan de grens van de economische kernzone Groningen-Winschoten-Assen. De economische kernzones in Noord-Nederland hebben als taak de ruimtelijk economische structuur hier te versterken. In de kernzones zijn veel nationale en internationale bedrijven gevestigd, en er worden hier dan ook veel economische bouwprojecten gerealiseerd. Rondom die grote kernen ligt de focus echter meer op de woningbouw. De veelal landelijke woningen die hier worden gebouwd, dienen als uitvalsbasis voor mensen die werken in de economische kernzone.

Al met al kent dit perceel dus veel pluspunten: een gunstige locatie, veel gemeentelijke plannen voor nieuwbouw en een economische kernzone om de hoek. Wat wilt u nog meer?

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van landbouwgrond, maar vraagt u zich af hoe dit in zijn werk gaat? Kijk dan bij onze aankoopinformatie voor tips over het aanschaffen van landbouwgrond. Als u meer wilt weten over onze rol in dit proces, kunt u onze bemiddelingsinformatie bekijken.

Meer weten over dit perceel?

Vraag vrijblijvend informatie aan via het onderstaande formulier.

Percelen te koop

Valkenburg – Veelbelovende landbouwgrond
Oppervlakte:
1000 / 2650 m²
Prijs:
€ 32.500 / 69.995 k.k.
Provincie:
Limburg

Landbouwkavels.nl

Landbouwkavels.nl is een onderdeel van LPL Bemiddeling B.V.

van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
info@landbouwkavels.nl

Privacyverklaring