Prijs: €9.995 k.k.
Oppervlakte: 500 m²
Provincie: Friesland
Opmerkingen: Landbouwgrond

Aantrekkelijk perceel nabij Wommels

Dit perceel ligt in een klein Fries dorpje met zo’n 500 inwoners genaamd Wjelsryp. Het perceel wordt kadastraal aangeduid als gelegen in Wommels, maar we spreken hier voor de duidelijkheid voornamelijk over Wjelsryp. Wjelsryp is een natuurrijk, landelijk dorp dat vooral in trek is bij de echte natuurliefhebbers. Men kan hier fietsen, vissen, wandelen; noem het maar op! Daarnaast is het dankzij de uitstekende verbinding met de nabijgelegen steden de ideale woonomgeving voor forenzen.

Het perceel zelf heeft een zeer strategische ligging in de buurt van de bebouwde kern van Wjelsryp. Het ligt aan de rand van het dorp, wat het zeer goed denkbaar maakt dat het in de toekomst zal worden gebruikt als uitbreidingslocatie. Daarnaast heeft men in de afgelopen jaren in de noordelijke provincies een enorme toename in de uitgave van vrije kavels gezien. Ook de gemeente Littenseradiel is hier, onder andere in de directe omgeving van dit perceel, zeer druk mee bezig. Dit behoort dus ook tot de mogelijkheden voor deze kavel.

Uitvalsbasis economische kernzone

Naast alle bovengenoemde voordelen, ligt Wjelsryp ook nog eens aan de rand van de economische A7-zone. In deze kernzone ligt de nadruk vooral op het aantrekken van nationale en internationale bedrijven uit allerlei sectoren, die hier profiteren van de goede bereikbaarheid van nabijgelegen afzetmarkten. Dorpen aan de rand van de kernzone dienen daarbij als uitvalsbasis voor de werknemers. Dit zijn vaak mensen die op zoek zijn naar een landelijke woning nabij het stedelijke centrum, zodat ze in alle rust kunnen genieten van hun vrije tijd, zonder lange reistijden. Wjelsryp is wat dat betreft de perfecte locatie. Al met al zijn er dus talloze mogelijkheden om van dit perceel een winstgevende investering te maken. Gaat u de uitdaging aan?

Hoe gaan wij te werk?

Bent u benieuwd naar onze werkwijzen? Neem dan hier een kijkje bij onze bemiddelingsinformatie.

Meer weten over dit perceel?

Vraag vrijblijvend informatie aan via het onderstaande formulier.

Percelen te koop

Valkenburg – Veelbelovende landbouwgrond
Oppervlakte:
1000 / 2650 m²
Prijs:
€ 32.500 / 69.995 k.k.
Provincie:
Limburg
Roosendaal – Kansrijke landbouwgrond
Oppervlakte:
250 / 1000 m²
Prijs:
€ 6.875 / 27.500 k.k.
Provincie:
Noord-Brabant

Landbouwkavels.nl

Landbouwkavels.nl is een onderdeel van LPL Bemiddeling B.V.

van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
info@landbouwkavels.nl

Privacyverklaring