Prijs: €23.925 k.k.
Oppervlakte: 825 m²
Provincie: Friesland
Opmerkingen: Landbouwgrond

Interessant perceel in Drachten

Veel mensen zien het aanschaffen van landbouwgrond als een waardevaste investering. Deze percelen in het Friese Drachten zijn daar een goed voorbeeld van. Ze liggen midden in de economische kernzone A7 en hebben een totale oppervlakte van 825 m². De strategische locatie maakt dit samen met de toekomstplannen van zowel de gemeente Smallingerland als de provincie Friesland tot een zeer interessant stuk grond.

Toekomstplannen omgeving Drachten

Vanwege de ligging in de kernzone A7, gaat veel van de aandacht in Drachten uit naar het creëren van economische voorzieningen. Er zijn onder andere plannen voor de bouw van nieuwe bedrijventerreinen en het verbeteren van de lokale infrastructuur. De focus ligt momenteel op het nieuwe Bedrijvenpark Drachten Azeven. Hier werkt men aan het creëren van een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor allerlei soorten bedrijven. De hier aangeboden percelen liggen binnen de grenzen van dit bedrijvenpark.

Daarnaast gaat de provincie binnenkort aan de slag met de omlegging en uitbreiding van de nabijgelegen N381. Dit project dient de bereikbaarheid van Drenthe en Duitsland én de verbinding tussen de verschillende economische kernzones te verbeteren. Toch is men zelfs zonder deze aanpassingen over het algemeen zeer tevreden over de infrastructuur in de omgeving.

Naast de focus op industriële voorzieningen, kent de gemeente Smallingerland ook een bruisende toeristische sector. Met onder andere het nationale park De Alde Feanen om de hoek, is het een droomlocatie voor fietsers en wandelaars. Ook de terrasjes in het centrum trekken ’s zomers veel bekijks. Dit maakt de omgeving ook aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een landelijke woning in een stedelijk gebied. Al met al biedt deze ontwikkelingslocatie talloze interessante mogelijkheden voor grondbezitters.

Geïnteresseerd?

Heeft dit perceel uw interesse gewekt, maar wilt u weten wat deze provincie nog meer te bieden heeft? Neem dan een kijkje bij onze andere Friese percelen.

Meer weten over dit perceel?

Vraag vrijblijvend informatie aan via het onderstaande formulier.

Percelen te koop

Valkenburg – Veelbelovende landbouwgrond
Oppervlakte:
1000 / 2650 m²
Prijs:
€ 32.500 / 69.995 k.k.
Provincie:
Limburg

Landbouwkavels.nl

Landbouwkavels.nl is een onderdeel van LPL Bemiddeling B.V.

van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
info@landbouwkavels.nl

Privacyverklaring