Prijs: €79.995 k.k.
Oppervlakte: 4000 m²
Provincie: Drenthe
Opmerkingen: Landbouwgrond

Economische aantrekkingskracht gemeente Borger-Odoorn

Dit perceel aan de Exloerweg in Exloo is een prachtig stuk land in een veelbelovende omgeving. Het is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn, waar iedereen wel iemand kent die zijn brood verdient in de toeristische sector. Dankzij de interessante toeristische trekpleisters, zoals de hunebedden, en de schitterende flora en fauna, trekt dit gebied jaarlijks duizenden toeristen aan. Ook voor de bijna 26.000 inwoners van de gemeente is dit een goede reden om hier te blijven wonen.

Een andere grote aantrekkingskracht van de omgeving is de nabijheid van de economische kernzone Groningen-Winschoten-Assen, die voor veel werkgelegenheid zorgt. Exloo is een van de vele dorpen die dient als uitvalsbasis voor de economische centra. Om het landelijke wonen in de buurt van een stedelijk centra interessant te houden, moet de bereikbaarheid echter wel tiptop in orde zijn. Daarom besteedt de provincie Drenthe veel aandacht aan het verbeteren van de infrastructuur. Momenteel ligt de focus op het opheffen van grote knelpunten in het wegennetwerk. Voor dit perceel is vooral de verbetering van de verbinding A28/A37 zeer interessant.

Gunstige ligging en toekomstplannen

De gemeente Borger-Odoorn heeft in de afgelopen 10 jaar bijna 240 nieuwe woningen gebouwd. Aangezien de gehele provincie Drenthe nog steeds groeit, zet men deze bouwtrend in de toekomst zeer waarschijnlijk door. De hier aangeboden propositie met een oppervlakte van 4000 m² is vooral gezien de ligging zeer interessant. Het ligt ten zuiden van een bestaand recreatiepark en het is niet ondenkbaar dat dit in de toekomst verder uitgebreid zal worden. Ook heeft de gemeente plannen voor het bouwen van moderne, ecologische woningen. In dat geval gaat het dan met name om ruim opgezette huizen, die met respect voor het omringende groen worden gebouwd. Kortom, de ambitieuze toekomstplannen van de gemeente en provincie maken dit tot een veelbelovend gebied voor grondbezitters.

Interesse?

Voor meer informatie over het aanschaffen van landbouwgrond, klikt u hier.

Meer weten over dit perceel?

Vraag vrijblijvend informatie aan via het onderstaande formulier.

Percelen te koop

Valkenburg – Veelbelovende landbouwgrond
Oppervlakte:
1000 / 2650 m²
Prijs:
€ 32.500 / 69.995 k.k.
Provincie:
Limburg

Landbouwkavels.nl

Landbouwkavels.nl is een onderdeel van LPL Bemiddeling B.V.

van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
info@landbouwkavels.nl

Privacyverklaring