Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Meer informatie

Landbouwgrond in het kansrijke Emmen

Het kopen van een landbouwkavel is een goede keuze als u een interessante, waardevaste aanschaf van landbouwgrond wilt doen. Dit perceel langs de Emmerweg in de gemeente Emmen is hier een goed voorbeeld van. De kavel heeft een oppervlakte van 2900 m² en bevindt zich op een strategische locatie. Het ligt vlak naast de interessante woonwijk Emmerschans, in een gebied dat de gemeente heeft aangewezen als boswoonmilieu en is uitstekend te bereiken via verbindingsweg N391. Daarnaast maken de toekomstplannen van de gemeente Emmen dit tot een kansrijk stuk grond.

Toekomstplannen en herstructurering in Emmen

Overal in Nederland maken gemeentes plannen voor het herstructureren van bestaande woningen en het aanleggen van nieuwe woongebieden. Zo ook in Emmen. De gemeente Emmen heeft er met het oog op het aantrekken van nieuwe bewoners voor gekozen vier nieuwe woonmilieus aan te leggen. Ons perceel ligt in één van deze gebieden: het boswoonmilieu. Hier werkt de gemeente aan een combinatie van bosaanleg en woningbouw, wat veel mogelijkheden biedt voor grondbezitters.

Daarnaast werkt een projectbureau hard aan de herstructurering van enkele wijken in de gemeente. Zo pakt dit projectbureau tot grote vreugde van de inwoners ook de wijk Emmerschans aan, die op slechts 45 meter van deze kavel ligt. Hoewel bewoners van de wijk bovengemiddeld tevreden zijn over hun omgeving, blijkt uit onderzoek dat er op korte termijn een grote vraag naar seniorenwoningen en goedkope eengezinswoningen kan worden verwacht, ook buiten de wijk. Dit is wat het projectbureau aanpakt door middel van herstructurering van oude woningen en de aanleg van nieuwbouwwijken. Aangezien deze landbouwkavel hier om de hoek ligt, is dit een logische keuze voor eventuele nieuwe projecten.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van landbouwgrond? Bekijk onze aankoopinformatie voor tips over de aanschaf van landbouwgrond voor de lange en de korte termijn.

Interesse in dit kavel?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Details


Prijs: €116.000 k.k.
Oppervlakte: 2900 m²
Provincies: Drenthe
Opmerkingen: Landbouwgrond
Oppervlakte:
990 m²
Provincies:
Friesland
Oppervlakte:
70 m²
Provincies:
Noord-Brabant
Oppervlakte:
10.205 / 1290 m²
Provincies:
Groningen
Oppervlakte:
500 m²
Provincies:
Friesland

Landbouwkavels.nl

Landbouwkavels.nl is een onderdeel van LPL Bemiddeling B.V.

van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
info@landbouwkavels.nl

Privacyverklaring